A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

fashion

Egyedi kávé-, és cappuccino szórók készítése

2020. 10. 20. 00:00:00

Ki gondolná, de egyre népszerűbb az egyedi kávé vagy cappcuccino szórók iránti érdeklődés. Tervezz Te is egyedi, 3D nyomtatással készült szórót, hogy a reggeled vidáman kezdődjön a kedvenc „üdítőd” smiley kortyolgatása közben. Egy egyedi kakaó-, vagy fahéj-szórással készült cappuccino sokkal jobban kifejezi az egyéniségedet, mint a millió számra gyártott tömegtermékek által készült sablonos csillagok, szívek, karácsonyfák és egyéb figurák.

Egyedi sütemény kiszúrók készítése

2019. 11. 02. 11:29:27

Számos olyan ünnepi alkalom van, amikor egy egyedi sütiszaggató igazán jól jöhet a konyhádban és kedves kis meglepetést szerezhetsz a kisült finomságok fogyasztóinak. Készíts Te is egyedi 3D nyomtatással készült sütemény kiszúrókat, hiszen biztosan tudod, hogy ezek a személyes, különleges kis kiszúró formák sokkal jobban kifejezik az egyéniségedet, mint a millió számra készülő tömegtermékek.

Egyedi kulcstartók készítése - 3D nyomtatással

2019. 01. 17. 22:35:05

Oldalunkat böngészve biztos Te is észreveszed, hogy az egyik legnépszerűbb termékünk és szolgáltatásunk az egyedi kulcstartók készítése, tervezése és gyártása. Ezek a kulcstartók az egyre népszerűbb 3D nyomtatás technológiájával készülnek. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy akár már 1 db-nál is megfizethető áron készítsünk egyedi különleges ajándékokat, promóciós termékeket.

A foci és a 3D nyomtatás

2018. 06. 30. 15:00:00

A hetekben mindenki a fociról beszél, már legalábbis azok, akik szeretik a jó labdarúgást. Oroszországban javában zajlik a 2018-as labdarúgó világbajnokság ennek apropójából összegyűjtöttünk néhány érdekes hírt, ami a 3D nyomtatást és a labdarúgást összeköti.

NIKE FLYPRINT – a 3D nyomtatott szövet

2018. 06. 11. 21:42:26

Előző blog bejegyzésünkben már említést tettünk az Adidas Futurecraft 4D sportcipőjéről és most nézzük, hogy a nagy versenytárs a Nike mire használja a technológiát. A napokban jelentették be, hogy hogyan használja ki a Flyprint névre keresztelt 3D nyomtatással készült textil anyagot sportcipőinek fejlesztésénél.

Elindítottuk blogunkat!

2018. 06. 10. 16:36:00

Itt az ideje, hogy ne csak vásároljatok nálunk, hanem több érdekes információhoz, hírhez is hozzájussatok a 3D nyomtatás és az egyedi termékek, ajándékok készítésének nagy világából. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk blogunkat. Olvassatok minket és hívjatok másokat is, hogy ők is tudjanak róla.