A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi névvel és figurával ellátott könyvtámaszok - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott névvel, szöveggel ellátott könyvtámaszok

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott figurás könyvtámaszt? Jó helyen jársz. Bármilyen egyedi figurával és szöveggel, idézettel ellátott könyvtámaszt elkészítünk neked. Csak a Te kreativitásodon múlik, mit szeretnél látni rajta. Gyerekeknek lehet vicces vagy állatos, felnőtteknek pedig kreatív és dekoratív. Ne feledd egy személyes 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek a mindenkit elárasztó tömegtermékekkel szemben.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Milyen formájú, egyedi könyvtámaszt szeretnél?
Írj és elkészítjük Neked!

vagy
rendelj már meglévő lentebbi könyvtámaszokból

Rendezés:

Egyedi könyvtámasz ajándék ötletek

A szép színes könyveken túl mi dobhat fel egy könyvespolcot? És mellesleg még ajándéknak is eredeti ötlet? Könyvtámasz! Milyen legyen pandás? Baglyos? Nekünk ezek jutottak eszünkbe, de egyedi igényeid alapján elkészítjük azt, amit Te adnál ajándékba! De ha nincs ötleted, figurának válaszd kedvenc állatod vagy hangszered, vicces mesefigurád vagy regényhősöd.

Könyvtámasz - egyedi megrendelésre készített

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kreatív kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic alakú kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, baglyos könyvtámaszt vagy éppen hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!