A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi állatos kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Egyedi 3D nyomtatott állati jó kulcstartók

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott állatos kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj egy névvel ellátott kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. De bármilyen egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel feliratozott állatos, mese figurás fityegőt elkészítünk neked. Ne feledd egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig személyes és kedves meglepetést szerezhetsz bárkinek. Szuper ajándék kislányoknak, kisfiúknak.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Milyen állatos kulcstartót szeretnél?
Írj és elkészítjük Neked!

vagy
rendelj a lentebbi modelljeinkből.

Rendezés:

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Adj ajándékba állatos kulcstartót, hiszen kinek ne lenne kedvenc állata? Írj rá üzenetet, jó tanácsot: pillangóra lélekemelőt, elefántra soha nem felejtendőt, pumára óvatosságra intőt, vagy akár csak egy nevet és bárki részére egyedi személyes ajándékot adhatsz! Ja, és ha a rózsaszín párducot keresnéd vagy a lusta lajhárt netán a baglyos kulcstartót, írj nekünk és azt is megtervezzük Neked! De nem riadunk vissza az Ursus melanoleuca (fekete-fehér medve, azaz panda) elkészítésétől sem.

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kreatív ötletet megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, szakszofonos könyvtámaszt, de hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!