A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Biztonságos vásárlás

A Manubim mindent megtesz a biztonságod érdekében

Tisztában vagyunk azzal, hogy személyes adataid biztonsága nagyon fontos számodra. Ezért használunk mi is SSL (Secure Sockets Layer) protokollt, amely biztosítja, hogy az olyan értékes adatokat, mint például a hitelkártya adatok, csak titkosítva kerüljenek továbbításra, amikor oldalunkon böngészel.
Biztonságod érdekében javasoljuk, hogy minden olyan weboldalon, ahol bizalmas információkat osztasz meg ellenőrizd le, hogy az oldal megfelelően védett-e.

 

Mi is az a SSL?

Az SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer egy olyan eljárás, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a honlap látogatójának a böngészője (kliens) és a honlapot kiszolgáló tárhely (szerver) között. Az SSL kapcsolat nélküli honlapok esetében a jelszavak és a felhasználónevek titkosítás nélkül (egyszerű szövegként) kerülnek továbbításra a két fél között. Ez azt jelenti, hogy ha bárki elkapja ezt az információt, akkor könnyedén kiolvashatja belőle a felhasználónevünket és a jelszavunkat és egyéb adatainkat.
SSL kapcsolat használata esetén az adatok titkosítva kerülnek továbbításra, ami azt jelenti, hogy még ha el is kapja valaki őket, akkor sem fogja tudni megszerezni a számodra kényes információkat. Manapság már rengeteg helyen találkozhatunk az SSL titkosítással. Ezt használja a Facebook, a Google és a bankok is.

 

Biztonságos vásárlásA biztonságos oldalak egyik jele, hogy a böngésződ címsorában a http:// helyett https:// van. Az „s” betű jelenti, hogy biztonságos (Secure).

 

 

Honnan derül ki, hogy ez egy valós, létező vállalkozás?

Ahhoz, hogy titkosított SSL adatátvitelt biztosítsunk a web-servernek SSL tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. A webhely biztonságosságának ellenőrzéséhez tekintsd meg az internetcím mellett balra látható biztonsági állapotot (Biztonságos).