A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Hogy működik?

Csináld magad, készíts 3D nyomtatott egyedi ajándékot online.

Oldalunkon sokféleképpen készíthetsz és rendelhetsz egyedi ajándékokat.

 

1.) A TERMÉKOLDALON VÁLASZTOTT EGYEDI BEÁLLÍTÁS(OK) ALAPJÁN

Az egyedi termékekre (ilyenek például a telefontartók, 3D-s fényképek, könyvtámaszok, telefontokok, autós-, családi-, rendszám kulcstartók, kutyabiléták, stb) kattintva találod a termék minta fényképét már elkészült hasonló 3D nyomtatott termékekről. A termékoldalon beállítod az egyedi terméked paramétereit (pl.: szín, méret, szöveg, stb), majd innen közvetlenül a „Kosárba” helyezheted.

Egyedi termék beállítások
Egyedi beállítások lehetősége a termékoldalon - példa.

Amennyiben pedig egyedi, személyes szöveget szeretnél a termékre, akkor azt a Pénztár folyamat során a Rendelés Összesítése Megjegyzés rovatában kell majd megadnod. Amennyiben több különböző ajándékot is rendelsz és mindegyikre szeretnél valami egyedi szöveget azt akkor is a Rendelés Összesítése Megjegyzés rovatában kell összesítve leírnod.

 

2.) AZ ŰRLAPUNKON VAGY EGYÉB KAPCSOLATFELVÉTELI MÓDON BEKÜLDÖTT KÉRÉSRE ADOTT AJÁNLAT ELFOGADÁSA, MEGRENDELÉSE ESETÉN

Lehetőség van bármely űrlapunkon (pl: egyedi ajándék ötlet) vagy e-mailen elküldened különleges kívánságodat. Ekkor készítünk neked egy egyéni termékoldalt a kérésednek megfelelő termékről. Az egyedi termékoldalon találod majd a termék digitális előnézetét (3D-s modellről készített kép), cikkszámát, termékleírását, méretét, anyagát és árát. A vásárlás esetén ezen a személyre szabott termékoldalon szereplő árat kell majd megfizetned. Az ajándékokat 3D nyomtatással készítjük.

Írd meg nekünk ajándék ötletedet és valós termékké varázsoljuk!

 

3.) 3D-s MODELL BEKÜLDÉSE ESETÉN

Számos weboldal létezik, ahol ingyenes, vagy fizetős 3D nyomtatható modelleket tölthetsz le magadnak. De ha professzionális modellező vagy, akkor Te is megtervezheted a 3D-s CAD modelledet. Ezeket a modelleket elküldheted nekünk és ajánlatadás után kinyomtatjuk őket. Nem csak egyedi, de kisszériás gyártást, bérnyomtatást is vállalunk.

Egyedi 3D-s modell nyomtatása
3D nyomtatott agy - low poly modell.

Mire figyelj, amikor modelleket töltesz le:

  • lehetőleg *.stl vagy *.obj fájlokat tölts le
  • nem minden modell nyomtatható (még ha azt is írják róla). Az ideális az, ha nem csak a virtuális 3D-s modellt látod, hanem raknak fel fényképet is a már elkészült kinyomtatott modellről
  • nem biztos, hogy minden modellt ki tudunk nyomtatni (ez a technológiától függ)
  • lehet, hogy a 3D-s modellt olcsón meg tudod vásárolni, de ettől a 3D-s nyomtatása még lehet drága. A nyomtatás ára leginkább a nyomtatási időtől, azaz a modell méretétől függ.

Egyszóval, ha bizonytalan vagy, akkor mielőtt a 3D-s modellt megvásárolnád, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk Neked.

Néhány ötlet, hogy hol találhatsz fizetős vagy ingyenesen letölthető 3D-s modelleket:

Thingiverse

FAB365

cgtrader

Töltsd fel 3D modelledet >>