A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi kulcstartók családoknak, barátoknak - 3D nyomtatott ajándékok

Egyedi fém családi kulcstartók

Szeretnél egyedi családi kulcstartókat? Legyen ez egy személyes ajándék, írd rá a neveteket, beceneveteket vagy bármilyen vicces üzenetet és elkészítjük 3D nyomtatók segítségével. Egy különleges 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek. Igazi ötletes ajándék Karácsonyra az egész családnak.

Írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!

vagy
rendelj lentebbi kulcstartóinkból

Rendezés:
Nézet:

Egyedi 3D nyomtatott családi fém kulcstartó - 3 fős.  A kulcstartó szett 3 db különálló kulcstartóból áll. A kulcstartón bármilyen szöveg szerepelhet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: monogram, keresztnév, becenév, stb.

A rendelés menete:

1.) Válaszd ki a felületkezelést (itt lentebb)

2.) "Kosárba rakom" gomb megnyomása

3.) "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása

4.) A pénztárban töltsd ki az adataidat, majd a végleges megrendelés előtt a "Rendelés összesítése" Megjegyzés rovatába írd meg nekünk, hogy milyen egyedi szövegeket szeretnél a kulcstartókra - maximum 7 karakter/kulcstartó.

 

Ha bármilyen kérdésed van írj nekünk itt.

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Kiscsalád, nagycsalád, hányan vagytok? Egyedi családi kulcstartó, ami mindenkinek egyedi és mégis mindenkinek egyforma! Apa, anya, gyerekek! Nézzétek meg összefonódó családi kulcstartóinkat és alakítsátok őket kedvetekre! De jó ötlet lehet baráti társaságnak, sport klub tagjainak, vagy osztálytársaknak egyaránt. Barátnődnek lakása lesz? Lepd meg egy házikó alakú kulcstartóval! Válogass mintáink közül – De ha más formát szeretnél, egy üzenetedbe kerül és máris nekilátunk!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kreatív kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már egyedi monogramos kulcstartókat vagy éppen mesefigurás könyvtámaszokat is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!