A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Rólunk

Manubim logó

Küldetésünk olyan online platformot létrehozni, ami segít közelebb hozni mindenki számára a 3D nyomtatás egyre bővülő lehetőségeit. Hiszünk benne, hogy nem kell professzionális 3D modellezőnek lenned és 3D nyomtatóval sem kell rendelkezned ahhoz, hogy Te is részese lehess ennek a dinamikusan fejlődő világnak. Oldalunkon olyan egyedi termékeket rendelhetsz magadnak, barátaidnak vagy akár céges ügyfeleidnek, amelyeket mi kinyomtatunk 3D nyomtatók segítségével és eljuttatunk hozzád. Csak a kreatívitásodra várunk!

 

A világon egyre több olyan vállalkozás található, ahol 3D-s modellezést vagy 3D nyomtatást kínálnak szolgáltatásként. Ezek azonban komolyabb szakértelmet és tapasztalatot igényelhetnek, ezért nem mindenki számára elérhetők. A Manubimnál ezekre kínálunk megoldást. A 3D nyomtatás feladatait megoldjuk helyetted. Designert sem kell bérelned, hiszen a kezdeti modellezési lépéseket elvégeztük mi. Neked csak egyedire kell szabnod őket saját elképzeléseid szerint. Hiszünk benne, hogy amit Te magad csinálsz, sokkal boldogabbá tesz és mások számára is magasabb értéket képvisel, mint a mindenkit elárasztó tömegtermékek.

Üzleti modellünk egyik pillére a Print On Demand (POD), amely lehetővé teszi hogy egyedi tervezésű termékeket hozzunk létre anélkül, hogy előre gyártanánk vagy készletbe tartanánk azokat. Ebben a rendszerben az egyedi termékek csak akkor kerülnek 3D nyomtatásba, amikor egy vásárló megrendeli azt.

A Manubim alapítói több mint 20 éves modellezési és üzleti szakértelemmel a hátuk mögött igyekeznek mind izgalmasabb és érdekesebb megoldásokat keresni és megvalósítani a weboldal látogatói számára. A minőség, a kreativitás és az egyediség olyan értékek számunkra, amelyek minden nap újabb és újabb kihívások elé állítanak minket ezzel biztosítva azt, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat.

Mindezek mellett különösen figyelünk rá, hogy irodánk minél környezettudatosabban működjön, ezzel is igyekszünk bolygónk védelmében a tőlük telhetőt megtenni.

 

Tedd egyedivé!