A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Manubim logó

Küldetésünk olyan online platformot létrehozni, ami segít közelebb hozni mindenki számára a 3D nyomtatás egyre bővülő lehetőségeit. Hiszünk benne, hogy nem kell professzionális 3D modellezőnek lenned és 3D nyomtatóval sem kell rendelkezned ahhoz, hogy Te is részese lehess ennek a dinamikusan fejlődő világnak. Oldalunkon olyan egyedi termékeket rendelhetsz magadnak, barátaidnak vagy akár céges ügyfeleidnek, amelyeket mi kinyomtatunk 3D nyomtatók segítségével és eljuttatunk hozzád. Csak a kreatívitásodra várunk!

 

A világon egyre több olyan vállalkozás található, ahol 3D-s modellezést vagy 3D nyomtatást kínálnak szolgáltatásként. Ezek azonban komolyabb szakértelmet és tapasztalatot igényelhetnek, ezért nem mindenki számára elérhetők. A Manubimnál ezekre kínálunk megoldást. A 3D nyomtatás feladatait megoldjuk helyetted. Designert sem kell bérelned, hiszen a kezdeti modellezési lépéseket elvégeztük mi. Neked csak egyedire kell szabnod őket saját elképzeléseid szerint. Hiszünk benne, hogy amit Te magad csinálsz, sokkal boldogabbá tesz és mások számára is értékesebb ajándékot képvisel, mint a mindenkit elárasztó tömegtermékek.

 

A Manubim alapítói több mint 20 éves modellezési és üzleti szakértelemmel a hátuk mögött igyekeznek mind izgalmasabb és érdekesebb megoldásokat keresni és megvalósítani a weboldal látogatói számára. A minőség, a kreativitás és az egyediség olyan érték számunkra, amely minden nap újabb és újabb kihívások elé állít minket ezzel biztosítva azt, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat.

 

Tedd egyedivé!