A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Manubim Hűségprogram


Nagyra értékeljük hűségedet, ezért szeretnénk megjutalmazni egyedi hűségprogramunkkal.

2022. február 14-től elindítjuk két lépcsős hűségprogramunkat, így ezután egyedi 3D nyomtatott termékeidet még kedvezményesebben vásárolhatod meg nálunk. Olvasd el a részleteket itt, nehogy lemaradj valamiről.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Manubim Hűségprogramban (a továbbiakban: "Hűségprogram" vagy „program”) való részvétel iránt. A program a manuBIMsoft Kft. (a továbbiakban: "manubim.hu") ÁSZF Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik, amit időről időre frissítünk (a továbbiakban: "ÁSZF"), ez szabályozza a manubim.hu weboldal használatát.

 

A Hűségprogramban való részvétel feltételei

A Hűségprogramban két szint érhető el. Az első lépcsőben lehetsz HŰSÉGES tag a második lépcsőben pedig VIP tag.


I. szint – HŰSÉGES tag

Loyalty Member

A Hűségprogramban való részvételnek csak két feltétele van. Regisztrálj az oldalunkon és iratkozz fel hírlevelünkre.
A hűségprogramunkban kizárólag a manubim.hu webáruházunkon való regisztrációval és aktív hírlevél feliratkozással vehetsz részt. A hírlevél feliratkozást a regisztráció során a fiókodban tudod beállítani.

Regisztrálok és feliratkozom a hírlevélre most >>

A program HŰSÉGES taggá válásához nincs szükséged vásárlásra, vagy fizetésre. Figyelj rá, hogyha későbbiekben leiratkozol hírlevelünkről akkor elveszíted HŰSÉGES tagságodat.


II. szint – VIP tag

VIP member

Akkor jelentkezhetsz VIP tagnak, ha egyrészt már teljesítetted a HŰSÉGES tag feltételeit (regisztráció, hírlevél feliratkozás), másrészt minimum bruttó 50.000 Ft értékben (szállítási díj nélkül), vásároltár már a manubim.hu webáruházból. A VIP tagok részére további 10% kedvezményt biztosítunk minden vásárlásnál (szállítási költségekre és akciós termékekre nem jár a kedvezmény).

A VIP tagság nem jár automatikusan, jelentkezned szükséges hozzá. Jelentkezésedet az info@manubim.com címen várjuk. Az e-mail tartalmazza a felhasználói nevedet. Ezt követően 48 órán belül elbíráljuk a jelentkezésedet, amelyről e-mailben értesítünk. A VIP tagságot és/vagy annak feltételeit a manubim.hu üzemeltetője indoklás nélkül bármikor visszavonhatja vagy módosíthatja, amiről e-mailben értesítést küldünk.


A Manubim Hűségprogamjának működése

Amennyiben a hűségprogramban rész veszel, akkor a webáruházunkban vásárolt termékek esetében minden elköltött 100 Ft után minimum 1 hűségpontot írunk jóvá, de számos egyedi 3D-s termékünknél több hűségpontot is szerezhetsz. 1 hűségpont értéke 5 Ft. Azaz pédául egy 10.000 Ft-os termék vásárlásakor 100 hűségpontot kapsz, aminek az értéke 500 Ft lesz egy következő vásárlásnál. Minden termék adatlapjánál láthatod a vásárlásért járó hűségpontokat. A hűségpontokat a már átvett és kifizetett rendeléseknél írjuk csak jóvá.
A szállítási költségekért nem jár hűségpont.

A Hűségprogram hatálya

A hűségprogramban való részvétel önkéntes és bármikor lehetőséged van leiratkozni. A lemondáshoz lépj be a Saját fiókodba és kattints a személyes adatok törlése gombra.
A Hűségprogramot és annak minden tartalmát (feltételek, előnyök, stb) a Manubim belátása szerint bármikor visszavonhatja, módosíthatja, korlátozhatja vagy megszüntetheti.

 

Gyakori kérdések

 

 


Köszönjük, hogy hűségeddel és bizalmaddal megtisztelsz bennünket!

A Manubim csapata  heart