A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi ajándék ötlet

Kérjük írd le nekünk milyen egyedi ajándéktárgyra, reklámajándékra gondoltál, milyen színben és hogy mit írjunk rá. Esetleg küldj egy linket vagy egy képet, ami kapcsolatos az ötleteddel. Hamarosan készíteni fogunk neked egy 3D-s modellt (látványtervet) és felvesszük veled a kapcsolatot.
Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget (pl. vásárlási) nem jelent számodra!

MI LESZ A MENETE?

1.) Miután megírtad és elküldted nekünk a kívánságodat, elkészítjük a 3D-s modellt.

 

2.) Majd küldünk egy linket, ahol megtekintheted a modellt 3D-ben a böngésződben.

 

3.) Készítünk hozzá egy termék oldalt is és ha tetszik már meg is rendelheted. Nálunk akár 1 db-ot is rendelhetsz.

 

4.) De ha módosítani szeretnél még rajta, akkor azt is elkészítjük. Meggondoltad magad és mégsem tetszik az ötleted? Semmi gond, fizetned nem kell, csak ha valamit megrendelsz.

 

5.) Megrendelt egyedi kívánságodat 3D nyomtatók segítségével készítjük el.

 

 

Ötletbörze. Ilyen jellegű kérdésekkel fordultok hozzánk.

 

„Szia! Én egy Ausztriában élő barátomnak szeretnék osztrák rendszámmal ellátott kulcstartót. Lehetséges ez?"


„Tisztelt Cím! Reklámajándéknak szeretnénk egyedi Citroen Kacsa formájú kulcstartót egyedi felirattal. 25 db-ra lenne szükségünk legkésőbb december 10-re. Elképzelhető ez?”


„Kedves Eladó! Szeretnék egy németjuhász kutyás kulcstartót, 6 cm széles és 4 cm magas méretben, vagy, körülbelül ekkorát, fémes anyagból. Szeretném ráírni a kutyám nevét. Köszönettel :)”


„Sziasztok! Kettő ajándékot szeretnék csináltatni egyet a páromnak, egyet apukámnak. Mindkettőjüknek az autójuk mását szeretném. Ha küldök róluk fotót az jó nektek? Előre is köszönöm a segítséget!”


„Üdvözlöm! Feltöltöttem egy képet, hogy milyen kulcstartót szeretnék, ezt el tudják készíteni?”


„Sziasztok! Saját, kézzel írt monogrammomat szeretném fémből kulcstartónak. Ezt meg tudnátok csinálni?”


„Üdv! Ceruzatartó cégünk nevével 10 db mennyibe kerülne? Hogy nézne ki? Előre is köszönöm a választ.”


„Szia! A szív alakú telefontartó érdekelne rózsaszínben, JUDIT felirattal. Lehetséges? Köszi!”


„Sziasztok! Szeretnénk a párommal az esküvőnkre egy egyedi sütemény kiszúró formát. Hópehely mintára gondoltunk, benne a keresztneveink kezdőbetűivel. K és S”


„Üdv! Én egy olyan kulcstartót szeretnék, ami egy Crossland sziluettje, kék színben, és az oldalán pedig a …. rendszámmal. Ezt kellene megvalósítani, ha lehet. Esetleg látványtervet e-mailben kérnék, ha van rá lehetőség :)”


„Kedves Hölgyem/Uram! Az ügyben érdeklődnék van-e lehetőség arra, hogy esetleg egy Instagram névből készítsenek kulcstartót. Barátnőmnek készülne. Illetve még egy dolog érdekelne, fémből van lehetőség ilyet kérnem?”


„Sziasztok, a 14 éves lányomnak szeretnék lovas témájú könyvtámaszt párban. Szülinapi ajándék lenne, ezért fontos, hogy elkészülhet-e addig.”


„T.Manubim! Fehér színű westie kulcstartót szeretnék Bogyó felirattal.”


„Üdvözlöm! Engem a baglyos könyvtámasz érdekelne. Ez csak egy oldalú támasz? Mert sokat böngésztem könyvtámaszokkal kapcsolatban és általában olyat találtam, ami két oldalról tartja a könyveket. Illetve szeretném megkérdezni, hogy tudnának-e küldeni egy mintát, hogy hogy nézne ki mondjuk barna színben? Előre is köszönöm!”


„Sziasztok! Szeretnék elefánt, tigris, páva, majom, felhő alakú sütemény kiszúrókat, 1-1 db kéne csak ha lehetséges, mennyibe kerülnének?”


KÉRDÉSED VAN?

+36 70 776 2622

Vissza a főoldalra.

 

Egyed ajándéktárgyak 3d nyomtatással