A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Kutyabiléták - 3D nyomtatott tárgyak

Egyedi 3D nyomtatott kutyabiléták

Szeretnél egy egyedi feliratos kutyabilétát? Jó helyen jársz. Egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal ötletes és kreatív meglepetést okozhatsz kis kedvencednek. A kutyabilétán szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: kedvenc kutyusod, cicád neve, beceneve vagy egy telefonszám, cím stb.

Írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!

vagy
rendelj már meglévő lentebbi kutyabilétáinkból

Rendezés:
Nézet:

Csontalakú kutyabiléta, névvel, telefonszámmal. A bilétán bármilyen szöveg szerepelhet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: kedvenc kutyusod, cicád neve, telefonszám, stb. A kulcstartó 3D nyomtatással készül termék.

1.) Válaszd ki a biléta, az első és a második sor színét (itt lentebb)

2.) Válaszd ki a méretét

3.) "Kosárba rakom" gomb megnyomása

4.) "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása

5.) A pénztárban töltsd ki az adataidat, majd a "Rendelés összesítése" Megjegyzés rovatába írd meg nekünk, hogy milyen egyedi szövegeket szeretnél a kutyabilétára.

Ha bizonytalan vagy írj nekünk itt.

 

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!