A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Kutyabiléták - 3D nyomtatott tárgyak

Szeretnél egy kutyabilétát egyedi felirattal? Jó helyen jársz. Egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal ötletes és kreatív meglepetést okozhatsz kis kedvencednek. Ne feledd a kutyabilétán szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: kedvenc kutyusod neve, beceneve vagy egy telefonszám, stb.

vagy

Készítettünk neked 3D-s modelleket, ahol testre szabhatod a kutyabilétát és azt rendelheted meg amit saját magad készítesz (digitális DIY). Ebben az esetben több lehetőséged lesz, mert az egyedi szövegen kívül állíthatod a medál méretét és át is színezheted, ha akarod. Ráadásul így még olcsóbb is, hiszen a munka egy részét Te magad végzed. Ez a funkció csak táblagépről vagy asztali számítógépről működik. A használathoz segítségül készítettünk neked egy rövid videót.

Rendezés:
Nézet:

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi 3d nyomtatott csontalakú kutyabiléta. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi 3d nyomtatott csontalakú kutyabiléta - kicsi. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

 

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.