A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi kutyás kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Egyedi kutyás kulcstartók - 3D nyomtatott

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott kutyás kulcstartót? Jó helyen jársz. Legyen az tacskós, pulis, husky vagy bármilyen más kutyusos kulcstartó, rendelj most egy névvel ellátott kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. De bármilyen egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel ellátott kedvenc kutyusod kulcstartóját elkészítjük neked. Ne feledd egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig személyes és kedves meglepetést szerezhetsz bárkinek.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Milyen kutyás (kutya fajta, stb) kulcstartót szeretnél?
Írj és elkészítjük Neked!

vagy
rendelj a lentebbi kedvencekből.

Rendezés:

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Kutyás kulcstartó Bogyónak, Cézárnak, Tappancsnak, Bruminak? Áh, dehogy, inkább a gazdájának! Igazi személyre szóló ajándék bármely kutyatulajdonosnak! Legyen a kutya neve Buksi, Maci, Picur, Lili, Rex vagy Bobi, nem számít, bármit elkészítünk a 3D nyomtatás segítségével. És ha mégis a kutyusnak adnál ajándékot, ő is felfűzheti a nevét a nyakörvére! Odébb ne állj, ha nem találod a Neked kellő kutyafajtát – egyedi igényeket kielégítve bármely kutyatípust előrajzolják Neked tervezőink!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!