A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi ceruza és tolltartók, szöveggel és figurával ellátva - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott névvel, figurával ellátott tolltartók

Szeretnél egy egyedi szöveggel ellátott figurás tolltartót? Jó helyen jársz. Bármilyen egyedi figurával és szöveggel, idézettel ellátott írószertartót elkészítünk neked. Csak a Te kreativitásodon múlik, mit szeretnél látni rajta. Ne feledd egy személyes 3D nyomtatott ajándékkal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek a mindenkit elárasztó tömegtermékekkel szemben. Ideális ajándék gyerekeknek a tanulóasztalra.

írd meg nekünk mit szeretnél (nevet, figurát) és elkészítjük neked!

vagy
Rendelj a már meglévő lentebbi tolltartókból.

Rendezés:
Nézet:
2.990 Ft

Egyedi balerinás tolltartó - 3d nyomtatott tárgy. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy egy személyes szöveggel ellátott ceruza és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát és szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

2.990 Ft

Egyedi kosárlabdás tolltartó a sport szerelmeseinek - 3d nyomtatott tárgy. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott ceruza és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék a gyerekeknek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát és szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

2.990 Ft

Egyedi Hip-Hop tolltartó - 3d nyomtatott tárgy. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy egy személyes szöveggel ellátott ceruza és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát és szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

2.990 Ft

Egyedi focis tolltartó a labdarúgás kedvelőinek - 3d nyomtatott tárgy. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy egy személyes szöveggel ellátott ceruza-, és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék a gyerekeknek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát és szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

2.990 Ft

Egyedi lovas ceruzatartó - 3d nyomtatott termék. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy egy személyes szöveggel ellátott ceruza és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék a gyerekeknek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát és szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

2.990 Ft

Egyedi Rock & Roll ceruzatartó - 3d nyomtatott tárgy. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy egy személyes szöveggel ellátott ceruza és tolltartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék a gyerekeknek. Ha nem találod amit kerestél és egy másik figurát vagy szöveget szeretnél, akkor írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

Egyedi ajándék ötletek

Ki ne látott volna már rendetlen íróasztalt? Ha Te sem osztod azt a nézetet, hogy rendet csak a hülye rak, a zseni uralkodik a káosz felett, nézd meg egyedi asztali ceruza-, vagy tolltartóinkat, válassz kedvedre, vagy alakítsd magad!

Különleges, személyre szabott kedves ajándék és máris rend van az asztalon! Egyedi igények szerint alakítható, különleges ceruzatartónkkal kedveskedhetsz bárkinek, de különösen a gyerekek körében népszerű!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic alakú kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, baglyos könyvtámaszt vagy éppen hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!