A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Szállítási lehetőségek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSOMAGPONTOKON


GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A csomagokat a GLS munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítja ki, ezért lehetőleg a munkahelyedre vagy más olyan címre kérd a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki.

Hogyan működik?
A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíteni fog a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.
A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik ki, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Díjak

Tudj meg többet a házhozszállítás díjairól >>
FOXPOST TERMINÁLOK

Megrendelésed átveheted az ország különböző pontjain megtalálható FOXPOST terminálokon! A terminálokban elhelyezett megrendelésedről értesítést kapsz, hogy mikortól tudod átvenni.

Hogyan működik?

A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomag automatába, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni! A saját tárolód nyitásához pedig nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi SMS-kódra.

Hol találhatók?

Országosan számos FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít Számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

FOXPOST csomagautomata kereső >>

Mit kell magaddal vinned a csomag átvételéhez?

Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját.

Fontos!

Őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Díjak

Tudj meg többet a Foxpost díjairól >>


PICK PACK PONT

Megrendelésedet átveheted az ország 240 városában található, több mint 800 Pick Pack Pontja egyikében akkor, amikor Neked a legalkalmasabb! Nem kell többé otthon ülnöd és egész nap a futárt várnod, a hosszú és rugalmas nyitva tartási időknek köszönhetően a Te ritmusodhoz igazíthatod az átvételt. Vedd át megrendelésedet a Relay és Inmedio hírlapüzletekben vagy a Playersroom, PlayMAX és Sportfactory üzletek egyikében! Amennyiben gépkocsival közlekedsz, az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avanti töltőállomásokat ajánljuk. A kisebb településen élők számára, pedig a CO-OP Star üzleteket.

 

Hogyan működik?
A Pick Pack Pont címzett küldemény esetén a Pick Pack Pont SMS-ben vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, amely 5 munkanap.

Mit kell magaddal vinned a csomag átvételéhez?
A csomagod átvétele előtt be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló hatósági igazolványodat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem tudod Te átvenni a csomagot, két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő” megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

FONTOS!
Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében jegyzőkönyvben kerül rögzítésre.

Díjak

Tudj meg többet a Pick Pack Pont díjairól >>