A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi emoji kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott emojis kulcstartók

Szeretnél egy emoji kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj több emoji kulcstartót, így mindig a hangulatodnak megfelelő kedvencedet tarthatod magadnál - legyen az sírós, nevetős, mosolygós, meglepődött vagy éppen gondolkodó. De nálunk saját magad is készíthetsz egyedi emoji kulcstartót. Ne feledd, egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek.

írd meg nekünk milyet szeretnél és elkészítjük neked!

vagy
rendelj már meglévő lentebbi emoji kulcstartóinkból.

Rendezés:
Nézet:

Örömkönnyes emoji kulcstartó - 3d nyomtatott termék. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott Kaki emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Napszemüveges emoji kulcstartó - 3d nyomtatott termék. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Tátott szájú emoji kulcstartó - 3d kulcstartó. Egy emojis kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott gondolkodó emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Meglepődött emoji kulcstartó - 3d nyomtatott tárgy. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Maradj csendben emoji kulcstartó - 3d nyomtatott termék. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Vigyorgó, mosolygós szemű emoji kulcstartó - 3d nyomtatott termék. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatással készült mosolygós emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott szív-szájú, mosolygós emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott komor emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Csókos emoji kulcstartó - 3d nyomtatott tárgy. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Vigyori emoji kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy emojis kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott forgó szemű emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatással készült jóllakott emoji kulcstartó. Egy emojis kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra. wink

1.990 Ft

3d nyomtatott szív szemű, mosolygós emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

3d nyomtatott nyelvöltő emoji kulcstartó. Egy emoji kulcstartó mindig kedves hangulatot biztosít számodra hiszen a kulcstartókat mindig magadnál tarthatod, így már nem csak a telefonodon, virtuálisan érhető el számodra.

1.990 Ft

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Emoji kulcstartó, ha szavak nélkül mondanád el! Egyetlen sárga fejecske kifejezhet örömet, boldogságot, szomorúságot... Válaszd a kínálatból a megfelelőt, vagy alkoss sajátot, viseld Te, vagy add ajándékba! De ha már emoji kreátorral készítettél valahol egyet vagy az insta profilodat szeretnéd látni... azt is elkészítjük.

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

írd meg nekünk milyet szeretnél és elkészítjük neked!