A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi rendszám alakú kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott rendszám alakú kulcstartó

Szeretnél egy rendszám alakú kulcstartót egyedi felirattal? Jó helyen jársz. Egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal ötletes és kreatív meglepetést okozhatsz bárkinek. Ne feledd a kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb.

írd meg nekünk mit szeretnél a rendszámtáblára és elkészítjük neked!

vagy

Készítettünk neked egy 3D-s modellt, ahol testre szabhatod a kulcstartót és azt rendelheted meg amit saját magad készítesz (digitális DIY). Ebben az esetben több lehetőséged lesz, mert az egyedi szövegen kívül állíthatod a rendszám méretét és át is színezheted, ha akarod. Ráadásul így még olcsóbb is, hiszen a munka egy részét Te magad végzed. A modell itt érhető el: Rendszámtábla kulcstartó (DIY). Ez a funkció csak táblagépről vagy asztali számítógépről működik. A használathoz segítségül készítettünk neked egy rövid videót.

Rendezés:
Nézet:

Rendszám alakú kulcstartó egyedi felirattal. A kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb. A kulcstartó 3D nyomtatással készül.

1.) Válaszd ki a felirat színét (itt lentebb)

2.) "Kosárba rakom" gomb megnyomása

3.) "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása

4.) Töltsd ki az adatokat majd a "Rendelés összesítése" Megjegyzés rovatába írd meg nekünk, hogy milyen szöveget szeretnél a kulcstartóra - maximum 12 karakter.

Ha bizonytalan vagy írj nekünk itt.

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

Rendszám alakú kulcstartó egyedi felirattal. A kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írsz bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb.

De ha nincs időd és szeretnéd, hogy mi modellezzük meg neked, akkor folytasd itt: Rendszámtábla kulcstartó

Egyedi ajándék ötletek

Rendszámtábla a szélvédő mögé? Olyan már mindenkinek van - Te egyedit és valami különlegeset akarsz, azért jársz errefelé! Ajándékozz rendszámtábla kulcstartót, írj rá egy menő autómárkát, kedves üzenetet, testvéred bakancslistás úti célját vagy barátnőd kocsijának rendszámát és lepd meg vele apát, anyát, tesódat vagy kedvesedet! De ha flottád van és nem tudod megkülönböztetni a járművek kulcsait, ahhoz is itt a megoldás.

Rendszámos kulcstartók

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!