A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

RENDBEN
Termékek Menü
0

Egyedi rendszám alakú kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott rendszám alakú kulcstartó

Szeretnél egy rendszám alakú kulcstartót egyedi felirattal? Jó helyen jársz. Egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal ötletes és kreatív meglepetést okozhatsz bárkinek. Ne feledd a kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb.

vagy

Készítettünk neked egy 3D-s modellt, ahol testre szabhatod a kulcstartót és azt rendelheted meg amit saját magad készítesz (digitális DIY). Ebben az esetben több lehetőséged lesz, mert az egyedi szövegen kívül állíthatod a rendszám méretét és át is színezheted, ha akarod. Ráadásul így még olcsóbb is, hiszen a munka egy részét Te magad végzed. A modell itt érhető el: Rendszámtábla kulcstartó (DIY). Ez a funkció csak táblagépről vagy asztali számítógépről működik. A használathoz segítségül készítettünk neked egy rövid videót.

Rendezés:
Nézet:

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

Rendszám alakú kulcstartó egyedi felirattal. A kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól enlightenedfügg, hogy mit írsz bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb.

Rendszám alakú kulcstartó egyedi felirattal. A kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb. A kulcstartó 3D nyomtatással készül.

Válaszd ki a felirat színét, majd Kosárba rakás után a megrendelés folyamán a Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy milyen szöveget szeretnél a kulcstartóra - maximum 12 karakter.

Egyedi ajándék ötletek

Rendszámtábla a szélvédő mögé? Olyan már mindenkinek van - Te egyedit akarsz, azért jársz errefelé! Ajándékozz rendszámtábla kulcstartót – írj rá egy menő autómárkát, kedves üzeneted, barátod bakancslistás úti célját, és lepj meg vele bárkit!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.