A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi rendszám alakú kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott rendszám alakú kulcstartó

Szeretnél egy rendszám alakú kulcstartót egyedi felirattal? Jó helyen jársz. Egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal ötletes és kreatív meglepetést okozhatsz bárkinek. Ne feledd a rendszámos kulcstartón szereplő szöveg bármi lehet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: rendszám, keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, autó-, motor márka, szerviz neve, stb.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Írd meg nekünk mit szeretnél a rendszámtáblás kulcstartóra.
Elkészítjük Neked!

Rendezés:

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Rendszámtábla a szélvédő mögé? Olyan már mindenkinek van - Te egyedit és valami különlegeset akarsz, azért jársz errefelé! Ajándékozz rendszámtábla kulcstartót, írj rá egy menő autómárkát, kedves üzenetet, testvéred bakancslistás úti célját vagy barátnőd kocsijának rendszámát és lepd meg vele apát, anyát, tesódat vagy kedvesedet! De ha flottád van és nem tudod megkülönböztetni a járművek kulcsait, ahhoz is itt a megoldás.

Rendszámos kulcstartók

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!