A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi névtáblák - 3D nyomtatott dekorációk

Egyedi 3D nyomtatott névtábla

Szeretnél egy egyedi névtáblát? Jó helyen jársz.Bármilyen formájú és akár egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel ellátott ajtó dekorációt elkészítünk neked. Csak a Te kreativitásodon múlik, mit szeretnél látni rajta. Egy személyes 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Milyen formájú, egyedi névtáblát szeretnél?
Írj és elkészítjük Neked!

vagy
rendelj lentebbi névtábláinkból a Te neveddel.

Rendezés:

Egyedi névtábla ajándék ötlet

Réztábla a kapu alatt – ez volt eddig, DE: 3D-ben nyomtatott névtábla a bejárat felett, ez lesz mostantól! Lépj túl a hagyományoson és tervezz egyedit!

Színe, formája, mérete, szövegezése mind-mind az, amit csak Te tudsz / akarsz! És lepd meg egy ilyennel a szomszédot is, hiszen fontos a jószomszédi viszony!  crying

De légy kreatív, ha ajándéknak szánod, bármit írhatsz a táblácskára – pl. kakukkfű – és a barátnőd ezentúl mindig meg fogja tudni különböztetni a kakukkfüvet az oregánótól!

Bizonytalan vagy? Elkészítjük helyetted, csak írd meg nekünk milyen formájú névtáblát szeretnél. Add meg hozzá a nevet, szöveget, amit látni szeretnél rajta és mi a 3D nyomtatás segítségével elkészítjük Neked!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, pandás könyvtámaszt vagy éppen HIP-HOP-os ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!