A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

RENDBEN
Termékek Menü

Egyedi névvel, szöveggel ellátott kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott névvel, szöveggel ellátott kulcstartók

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj a saját neveddel ellátott kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. De bármilyen egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel ellátott kulcstartót elkészítünk neked. Ne feledd egy személyes 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek a mindenkit elárasztó tömegtermékekkel szemben. Valentin napra is ideális ajándék kedvesednek, szerelmednek.

írd meg nekünk mit szeretnél (nevet, becenevet, stb) és elkészítjük neked!

vagy
rendelj már meglévő lentebbi telefontartóinkból

Rendezés:
Nézet:

Dóri kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Bence kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

HIP-HOP kulcstartó - 3d nyomtatott termék. Egy egyedi szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha szeretnél egy másik hobbival ellátott kulcstartót írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Anna kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Balázs kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Vivien kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Máté kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Viktória kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Zsófia kulcstartó - 3d nyomtatással készített. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Regina kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Ábris kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Dávid kulcstartó - 3d nyomtatott. Egy egyedi névvel, becenévvel vagy bármilyen szöveggel ellátott kulcstartó mindig kedves és összetéveszthetetlen ajándék bárkinek. Ha másik nevet vagy szöveget szeretnél írj nekünk bátran és elkészítjük neked.

1.699 Ft

Egyedi ajándék ötletek

Szavak, számok, nevek - bármi lehet a kulcsokon mostantól és a gyerekek nem fogják összekeverni a szekrénykulcsokat az iskolában, a vendégek az öltözőkben… Vagy legyen rajta a barátod, barátnőd neve, beceneve és add neki személyre szóló ajándékként! De meglepheted szerettedet olyan egyedi slusszkulcstartóval, amin kedvenc járgánya beceneve szerepel! Ilyet bizony nem találsz a boltokban! Az egyedi feliratokat használhatod névtáblaként is pl. csoportfoglalkozásokon, így nem lesz gond, hogy szólítsd a résztvevőket és ajándékkal is kedveskedtél nekik.

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic alakú kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, baglyos könyvtámaszt vagy éppen hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!