A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi névvel, szöveggel ellátott kulcstartók - 3D nyomtatott ajándéktárgyak

Egyedi 3D nyomtatott névvel, szöveggel ellátott kulcstartók

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj saját névvel ellátott feliratos kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. De bármilyen egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel ellátott kulcstartót elkészítünk neked. Ne feledd egy személyes 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig ötletes és kedves meglepetést okozhatsz bárkinek. Valentin napra vagy névnapra is ideális ajándék kedvesednek, szerelmednek.

Kihagyhatatlan ajánlat!
Milyen egyedi neves kulcstartót szeretnél?
Írj és elkészítjük Neked!

vagy
rendelj a lentebbi kulcstartóinkból

Rendezés:

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Szavak, számok, nevek - bármi lehet a kulcsokon mostantól és a gyerekek nem fogják összekeverni a szekrénykulcsokat az iskolában, a vendégek az öltözőkben… Vagy legyen rajta a barátod, barátnőd neve, beceneve és add neki személyre szóló ajándékként! De meglepheted szerettedet olyan egyedi slusszkulcstartóval, amin kedvenc járgánya beceneve szerepel! Ilyet bizony nem találsz a boltokban! Az egyedi feliratokat használhatod névtáblaként is pl. csoportfoglalkozásokon, így nem lesz gond, hogy szólítsd a résztvevőket és ajándékkal is kedveskedtél nekik.

Kulcstartók névvel - egyedi rendelésre készítve

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic alakú kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, baglyos könyvtámaszt vagy éppen hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk, milyen 3D nyomtatást szeretnél!