A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi kulcstartók készítése - 3D nyomtatással

2019. 01. 17. 22:35:05
Egyedi kulcstartók készítése - 3D nyomtatással

Oldalunkat böngészve biztos Te is észreveszed, hogy az egyik legnépszerűbb termékünk és szolgáltatásunk az egyedi kulcstartók készítése, gyártása. Ezek a kulcstartók az egyre népszerűbb 3D nyomtatás technológiájával készülnek. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy akár már 1 db-nál is megfizethető áron készítsünk egyedi ajándékokat, promóciós termékeket.

Kulcstartó anyagok

A kulcstartó anyaga jelenleg 3-féle lehet. Amennyiben sokszínű kulcstartót szeretnél akkor az úgynevezett Multicolor - kompozit poros - anyagot javasoljuk. Ha igazán exkluzív ajándékot szeretnél, akkor a fém kulcstartókat (acél) szoktuk ajánlani, amelynek felületkezelése lehet arany színű vagy fényezett acél. És végül létezik még a PLA (műanyag) anyagból készült kulcstartó; ebben az esetben a kulcstartó maga egyszínű lesz, de több mint 10 különböző színből lehet választani.

Egyedi kulcstartó készítése - Multicolor
Gyermekrajz kulcstartó. Multicolor (kompozit por) anyagból.

Sokszínű kulcstartók készítése

Multicoloros (kompozit poros) termékre egy szép példa ez a képen látható gyermek rajzból készített egyedi ajándék. Ebben az esetben a rajzokat megkaptuk a kedves megrendelőnktől és abból készítettük el a tervet. Ugyanígy kompozit poros eljárással készülnek például autós, rendszámtáblás vagy állatfigurás termékeink is. Ezen kulcstartóknak a két oldala különböző is lehet, így egyik oldalán lehet például egy figura a másik oldalán pedig egy egyedi, személyes szöveg.

Műanyag kulcstartók készítése

Kulcstartónak ez a kettétört szív alakú páros lehet igazán eredeti ajándék ötlet különösen Valentin napra. Természetesen ebben az esetben a neveket a Te kérésednek megfelelően “írjuk” bele a modellbe. De szintén műanyagból készülnek a betűs, neves vagy éppen a rendszámos kulcstartó is.

Műanyag egyedi kulcstartó készítése
A kettétört szív alakú 3D nyomtatott műanyag kulcstartó.
Fém kulcstartó készítése - monogramos
Egyedi monogramos fém kulcstartó

Fém kulcstartók készítése

A legtartósabb és exkluzívabb termékeink pedig fémből készülnek. Erre jó példa a képen látható 3D nyomtatással készült monogramos kulcstartó vagy a kettős szív alakú kulcstartóink. De a rendszámoddal ellátott kulcstartót is rendelhetsz fémből.

Különleges reklámajándék

Ha kis darabszámú, kedvező árú egyedi promóciós, vagy reklámajándékra van szükséged, de a piacon csak több száz darabtól találsz ajánlatot, akkor jó helyen jársz, mert nálunk nincs minimum darabszám. Kisebb cégeknek, közösségeknek, baráti társaságoknak, sportköröknek ideális megoldásként kínáljuk a 3D nyomtatott termékeket, hiszen mi már 1 db-tól is megvalósítjuk ötletedet, legyen az logózott emblémázott vagy bármilyen egyedi formájú kívánság. A modellezést, terméktervezést is elvégezzük helyetted. A kulcstartó formája bármilyen lehet legyen az 2D-s vagy 3D-s termék.

Kérd egyedi árajánlatunkat

Akár magánszemélyként, akár cégként, kérj bátran egyedi ajánlatot most, és 24 órán belül jelentkezni fogunk.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Tartalomhoz tartozó címkék: fashion