A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Egyedi kulcstartók készítése - 3D nyomtatással

Egyedi kulcstartók készítése - 3D nyomtatással

Oldalunkat böngészve biztos Te is észreveszed, hogy az egyik legnépszerűbb termékünk és szolgáltatásunk az egyedi kulcstartók készítése, tervezése és gyártása. Ezek a kulcstartók az egyre népszerűbb 3D nyomtatás technológiájával készülnek. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy akár már 1 db-nál is megfizethető áron készítsünk egyedi különleges ajándékokat, promóciós termékeket.

Kulcstartó anyagok

A kulcstartó anyaga jelenleg 3-féle lehet. Amennyiben sokszínű kulcstartót szeretnél akkor az úgynevezett Multicolor - kompozit poros - anyagot javasoljuk. Ha igazán exkluzív ajándékot szeretnél, akkor a fém kulcstartókat (acél) szoktuk ajánlani, amelynek felületkezelése lehet arany színű vagy fényezett acél. Végül létezik még a PLA (bioműanyag) anyagból készült kulcstartó; ebben az esetben a kulcstartó maga maximum 2-3 egyszínű lehet, de több mint 10 különböző színből lehet választani.

Egyedi kulcstartó készítése - Multicolor
Gyermekrajz kulcstartó. Multicolor (kompozit por) anyagból.

Sokszínű kulcstartók készítése

Multicoloros (kompozit poros) termékre egy szép példa ez a képen látható gyermek rajzból készített egyedi ajándék. Ebben az esetben a rajzokat megkaptuk a kedves megrendelőnktől és abból készítettük el a tervet. Ugyanígy kompozit poros eljárással készülnek például állatfigurás termékeink is. Ezen kulcstartóknak a két oldala különböző is lehet, így egyik oldalán lehet például egy figura a másik oldalán pedig egy egyedi, személyes szöveg.

Műanyag kulcstartók készítése

A legnépszerűbb kulcstartóink PLA, bioműanyagból készülnek. Bioműanyagból készülnek például a betűs, neves a rendszámos vagy éppen a rendszámtáblás kulcstartóink is. Valentin napra pedig a szív alakú, szerelmes kulcstartóink lehetnek igazán eredeti ajándék ötletekek.

De ugyanilyen népszerűek a cégeknek készült logós, emblémás kulcstartók vagy a fittness és edző termek, uszodák, iskolák öltözőszekrényeihez készült számozott és emblémával ellátott fityegők. Elérhető színválasztékunkat itt találod >>

ÉRDEKEL >>>

Műanyag egyedi kulcstartó készítése
3D nyomtatott műanyag kulcstartó (céglogós és egyedi tervezésű).
Fém kulcstartó készítése - monogramos
Egyedi monogramos fém kulcstartó

Fém kulcstartók készítése

A legtartósabb és exkluzívabb termékeink pedig fémből készülnek. Erre jó példa a képen látható 3D nyomtatással készült monogramos kulcstartó vagy a kettős szív alakú kulcstartóink. De a rendszámoddal ellátott kulcstartót is rendelhetsz fémből.

Különleges reklámajándék

Ha kis darabszámú, kedvező árú egyedi promóciós, vagy reklámajándékra van szükséged, de a piacon csak több száz darabtól találsz ajánlatot, akkor jó helyen jársz, mert nálunk nincs minimum darabszám. Kisebb cégeknek, közösségeknek, baráti társaságoknak, sportköröknek ideális megoldásként kínáljuk a 3D nyomtatott termékeket, hiszen mi már 1 db-tól is megvalósítjuk ötletedet, legyen az logózott emblémázott vagy bármilyen egyedi formájú kívánság. A modellezést, terméktervezést is elvégezzük helyetted. A kulcstartó formája bármilyen lehet legyen az 2D-s vagy 3D-s termék.

Kérd egyedi árajánlatunkat

Akár magánszemélyként, akár cégként, kérj bátran egyedi ajánlatot most, és 24 órán belül jelentkezni fogunk.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

További híreinkről itt olvashatsz.

És hogy ne maradj le legfrissebb híreinkről kövess minket:


Tartalomhoz tartozó címkék: 3D printing fashion