A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

3D nyomtatott fénykép

A 3D fénykép egy igazán ritka és egyedi ajándék. Örökítsd meg a legszebb pillanatokat egy különleges 3D nyomtatott ajándékkal. A 3D nyomtatott fénykép azon az elven alapul, hogy a különböző vastagságú fehér rétegeken keresztül a tárgy különbözőképpen ereszti át a fényt. Normál esetben a 3D-s kép csak egy fehér dombornyomatnak néz ki, de ha fény felé fordítjuk – azaz hátulról megvilágítjuk - pl. lámpa elé helyezzük, akkor rögtön előtűnik a szürkeárnyalatos fénykép. Ahol a nyomat vékonyabb ott világosabb lesz a kép, ahol pedig vastagabb ott sötétebb lesz a fénykép. Ezt a technikát (lithophane vagy magyarul litofán) eredetileg vékony porcelánlemezeknél kezdték el használni még az 1800-as évek elején.

Egyedi 3D nyomtatott fénykép - litofán

Design

Jelenleg íves kivitelben és 3-féle méretben rendelhetsz nálunk 3D-s fotót, litofánt. Az íves formának köszönhetően a termék önmagában is megáll bármilyen egyenes, vízszintes felületen. A 3D-s fényképet egy kisebb kerettel együtt készítjük. Ez a különleges termék 3D nyomtatással készül, fehér PLA (műanyag) anyagból. És ha egyedileg valamilyen más formában vagy méretben szeretnél rendelni, akkor írj nekünk bátran.

A rendelés menete

Az egyedi ajándékod elkészítéséhez természetesen szükségünk lesz majd egy fényképre is. A fényképet a rendelés után küldd el nekünk légy szíves az info@manubim.com címre a „Rendelés azonosító” számmal együtt (4 számjegyű kód), amit majd a rendelés visszaigazoló e-mailben találsz meg. A fénykép lehet álló vagy fekvő is ez nem befolyásolja az árat.

Rendelni szeretnék én is egyet!

Milyen fényképet küldjek?

Igazából bármilyet, ami neked egy kedves emlék. Egy különleges családi pillanatról, ballagásról, diploma osztóról, esküvőről vagy kedvenc állatodról, nyaralásról. De ha egy régi jó minőségű családi fotót beszkennelsz, akkor azt is elküldheted nekünk. Ne aggódj, ezeket a fényképeket soha nem fogjuk felhasználni semmilyen formában sem a weboldalunkon, sem a közösségi médiában (Facebook, Instagram, Pinterest, stb). Amennyiben a Te 3D-s fotódat szeretnénk megjeleníteni referenciaként, akkor erről mindenképpen külön e-mailen kérjük majd a hozzájárulásodat.

Rendezés:
Nézet:

A 3D fénykép (litofán) egy igazán ritka és egyedi ajándék. Örökítsd meg a legszebb pillanatokat egy különleges 3D nyomtatott ajándékkal. A 3D-s kép csak egy fehér dombornyomatnak néz ki, de ha fény felé fordítjuk – azaz hátulról megvilágítjuk - pl. lámpa elé helyezzük, akkor rögtön előtűnik a szürkeárnyalatos fénykép.

A fénykép elküldése:

Miután itt megrendelted a "3D fénykép" terméket, küldd el nekünk e-mailben a fényképet és a rendelés visszaigazoló e-mailben található 4 jegyű "Rendelési azonosító" számot. Ez alapján fogjuk tudni beazonosítani, hogy melyik kép melyik rendeléshez tartozik.