A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Elindítottuk blogunkat!

2018. 06. 10. 16:35:00
Elindítottuk blogunkat!

Itt az ideje, hogy ne csak vásároljatok nálunk, hanem több érdekes információhoz, hírhez is hozzájussatok a 3D nyomtatás és az egyedi termékek, ajándékok készítésének nagy világából. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk blogunkat. Olvassatok minket és hívjatok másokat is, hogy ők is tudjanak róla.

Miről fog szólni?

Minden olyan a 3D nyomtatással kapcsolatos általunk érdekesnek vélt hírről, ami egyrészt a nagyvilágban történik másrészt, ami a Manubim weboldalunkkal kapcsolatos. De várjuk a Ti ötleteiteket is, hogy miről szeretnétek olvasni.

Szólni szeretnénk majd a technika ördögeinek, akik a legújabb nyomtatókról, technológiákról szeretnének hallani.

Akiket inkább az érdekességek hoznak izgalomba nekik írni fogunk a legérdekesebb felhasználási területekről (divat, autógyártás, építőipar, stb). Például tudtátok, hogy az Adidas mire használja a 3D nyomtatást? (Futurecraft 4D)

Vagy, hogy létezik olyan étterem, ahol ilyen technológiával készítik az ételeket?

3d nyomtatott cipő, Adidas
Futurecraft 4D

Természetesen foglalkozni szeretnénk majd a Manubimmal kapcsolatos témákkal is. Blogunkban mindig megtaláljátok a legfrissebb híreket, legújabb termékeket, képeket, fontos tudnivalókat és információkat az épp aktuális akciókról. És persze azt is örömmel osztjuk majd meg veletek, ha máshol olvashatsz rólunk. Kérjük, kövessétek az oldalt és osszátok meg másokkal is, hogy híreink mihamarabb eljussanak majd hozzátok.

És ha eszedbe jutott valami érdekes, amit szeretnél kinyomtatnia, akkor:

kezdd itt és segítünk neked!

További híreinkről itt olvashatsz.

És hogy ne maradj le legfrissebb híreinkről kövess minket:


Tartalomhoz tartozó címkék: car manufacturing fashion