A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

PLA - mintadarab

Manubim

1 db PLA műanyag anyagminta (véletlenszerűen kiválasztott színű). A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag. Leginkább minta elemek készítésére vagy egyszerű dekorációs célú használatra ajánlott.

Szerezhető hűségpontok: 5
Cikkszám: PLAsample
Egyedi termék
3D nyomtatással készül
5% kedvezmény
10.000 Ft feletti vásárlás esetén

Termékleírás

PLA anyagmintának 1 db véletlenszerűen kiválasztott színű mintát küldünk. Az anyagminta a termék képen látható 3D nyomtatott ember formájú figura. Amennyiben az anyagminta színét Te szeretnéd kiválasztani, akkor kérjük azt a megrendelés alatt (Pénztár) a Megjegyzés rovatban tüntesd fel. Piros, kék, zöld, sárga, fehér, fekete, narancssárga és szürke színekből választhatsz.

A PLA műanyag egy környezetkímélő, biológiailag lebomló anyag. Olyan bio anyagokból készül, mint a kukoricakeményítő, cukornád, tápiókagyökér vagy burgonyakeményítő. A legtöbb színben ez a 3D-s nyomtatóanyag érhető el, de lehet akár áttetsző, fa-, vagy fémhatású is. A rétegek kötése nagyon erős azonban maga az anyag nagyobb fizikai behatás esetén eltörhet. Komolyabb mérnöki termékekhez erősebb anyagot javasolunk, ezért a PLA leginkább dekorációs célú használatra vagy minta elemek készítésére (a végtermék méretének, megjelenésének és funkcionalitásának előzetes ellenőrzésére) ajánlott.

Tulajdonság Érték További információk
Méret 52 mm x 4 mm x 22 mm ---
Anyag PLA 3D nyomtatási anyagok
Gyártási technológia FDM 3D nyomtatás (additív gyártási eljárás) 3D nyomtatási technológiák
Egyéb Az anyagminta kulcstartónak is használható. ---

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!