A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

MIX (Multicolor, PLA) - mintadarabok

Ár:
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)

1 db Multicolor és 1 db PLA műanyag (véletlenszerűen kiválasztott színű) anyagminta. A Multicolor az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni.  A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag.

Cikkszám: MULTICOLOR_PLAsample
Menny.:

Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

Termékleírás

A csomagban 1 db Multicolor és 1 db PLA (véletlenszerűen kiválasztott színű) anyagmintát küldünk. Az anyagminták a termék képen látható 3D nyomtatott ember formájú figurák. Amennyiben szeretnéd a PLA anyagminta színét Te kiválasztani, akkor kérjük azt a megrendelés alatt (Pénztár) a Megjegyzés rovatban tüntesd fel. Piros, kék, zöld, sárga, fehér, fekete, narancssárga és szürke színekből választhatsz.

A Multicolor az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni. A kompozit porokat a CJP (Color Jet Printing) 3D nyomtatási technológiánál használják. A technológiából eredően igen nagy felbontással képes dolgozni, így a legfinomabb részleteket is képes megjeleníteni. A nyomtatási technológia miatt rendkívül alkalmas dísztárgyak, makettek, modellek, szobrok és egyéb kreatív vizualizációt szolgáló tárgyak nyomtatására. Törékenysége miatt azonban elsősorban dekorációs célra ajánljuk. A felülete kicsit szemcsés leginkább a homokkőhöz hasonlít.

A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló anyag. Olyan bio anyagokból készül, mint a kukoricakeményítő, cukornád, tápiókagyökér vagy burgonyakeményítő. A legtöbb színben ez a 3D-s nyomtatóanyag érhető el, de lehet akár áttetsző, fa-, vagy fémhatású is. A rétegek kötése nagyon erős azonban maga az anyag nagyobb fizikai behatás esetén eltörhet. Komolyabb mérnöki termékekhez erősebb anyagot javasolunk, ezért a PLA leginkább dekorációs célú használatra vagy minta elemek készítésére (a végtermék méretének, megjelenésének és funkcionalitásának előzetes ellenőrzésére) ajánlott.

Tulajdonság Érték További információk
Méret 52 mm x 4 mm x 22 mm (1 db figura mérete) ---
Anyagok Multicolor (kompozit por), PLA 3D nyomtatási anyagok
Gyártási technológia CJP és FDM 3D nyomtatás (additív gyártási eljárás) 3D nyomtatási technológiák
Egyéb Az anyagminták kulcstartónak is használhatók. ---

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!