A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi nyulas kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Ilyen csak neked lesz!
Webes alkalmazásunk segítségével könnyen egyedivé teheted bármelyik nyuszis kulcstartó medált. Rendeld meg és kinyomtatjuk neked 3D nyomtatók segítségével.

Írhatsz rá egy nevet vagy egy vicces üzenetet. Átszínezheted és különböző mintákkal is feldíszítheted dombornyomás vagy gravírozás segítségével. Az így készült egyedi kulcstartók nagyszerű kreatív ajándéknak számítanak a tömegtermékekkel szemben!

Rendezés:
Nézet:

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi nyuszis kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi nyúl formájú kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

Egyedi ajándék ötletek

Ki ne szeretné a cuki kis nyuszikat? Netán van házinyulad? Lőni nem lövünk rá, de kulcstartót készíthetünk róla! Közeleg a Húsvét? Egy nyuszis kulcstartó kedves kiegészítő ajándék lehet gyerekeknek a húsvéti tojások mellé. De ha kedvesedet „Nyuszi”-nak becézed, ő is biztosan örülni fog neki. Légy kreatív, alakítsd kedvedre tapsifülest!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.