A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi nyulas kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Egyedi 3D nyomtatott nyuszis kulcstartók

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott nyuszis kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj a saját neveddel ellátott kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. De bármilyen egyedi szöveggel, üzenettel, idézettel, névvel ellátott nyulas vagy egyéb állatos kulcstartót elkészítünk neked. Ne feledd egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig személyes és kedves meglepetést szerezhetsz bárkinek. Szülinapra, névnapra, Húsvétra de Valentin napra is ideális ajándék kedvesednek, szerelmednek.

Írd meg nekünk mit szeretnél (állatfigura, szöveg, stb) és elkészítjük neked!

vagy
Rendelj a már meglévő lentebbi modelljeinkből.

Rendezés:
Nézet:

Nyuszis kulcstartó egyedi felirattal. A kulcstartón bármilyen szöveg szerepelhet, csak a Te fantáziádtól függ, hogy mit írunk bele. Pl.: keresztnév, becenév, cégnév, helyiség, idézet, stb. A kulcstartó 3D nyomtatással készül.

1.) Válaszd ki, ha szeretnél rá egyedi szöveget majd a felirat színét (itt lentebb)

2.) "Kosárba rakom" gomb megnyomása

3.) "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása

4.) Töltsd ki az adatokat majd a "Rendelés összesítése" Megjegyzés rovatába írd meg nekünk, hogy milyen szöveget szeretnél a kulcstartóra amennyiben kérsz rá - maximum 10 karakter.

Ha bizonytalan vagy írj nekünk itt.

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi nyuszis kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi nyúl formájú kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

Egyedi ajándék ötletek

Ki ne szeretné a cuki kis nyuszikat? Netán van házinyulad? Lőni nem lövünk rá, de kulcstartót készíthetünk róla! Közeleg a Húsvét? Egy nyuszis kulcstartó kedves kiegészítő ajándék lehet gyerekeknek a húsvéti tojások mellé. De ha kedvesedet „Nyuszi”-nak becézed, ő is biztosan örülni fog neki. Légy kreatív, alakítsd kedvedre tapsifülest!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót vagy éppen fitnesz step pad kulcstartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.