A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi motorkerékpáros kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Szeretnél egy egyedi névvel, szöveggel ellátott motoros kulcstartót? Jó helyen jársz. Rendelj a saját neveddel ellátott motoros kulcstartót, hogy mások ne tévesszék össze. laugh De bármilyen különleges szöveggel, üzenettel, idézettel ellátott motorkerékpáros kulcstartót elkészítünk neked. Ne feledd egy egyedi 3D nyomtatott ajándéktárggyal mindig személyes és különleges meglepetést szerezhetsz bárkinek. Szülinapra, névnapra de Valentin napra is ideális ajándék kedvesednek, szerelmednek.

írd meg nekünk mit szeretnél (motor típusát, stb) és elkészítjük neked!
vagy
rendelj már meglévő lentebbi kulcstartóinkból

Rendezés:
Nézet:

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Egyedi sport motoros kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

 

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

 

Használat esetén az árak változhatnak!

Egyedi cross motoros kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

Egyedi ajándék ötletek

Különleges ajándék a vasparipán száguldozóknak! Írd rá szerelmed nevét, vagy mocija becenevét és frappáns személyes ajándékkal lepted meg! De ha a rendszámát szeretnéd ráírni azt is megteheted. Csak a Te kreativitásodon múlik, hogy milyen különleges kulcstartót készítesz.

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos különleges kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Barracuda kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, szíves telefontartót vagy éppen szaxofonos könyvtámaszt is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.