A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

Egyedi lovas kulcstartók - 3D nyomtatott ajándékok

Egyedi lovas kulcstartók - 3D nyomtatott

Ilyen csak neked lesz!
Webes alkalmazásunk segítségével könnyen egyedivé teheted bármelyik lovas kulcstartó medált. Rendeld meg és kinyomtatjuk neked 3D nyomtatók segítségével. laughRáírhatod kedvenced nevét vagy egy vicces üzenetet. Átszínezheted és különböző mintákkal is feldíszítheted dombornyomás vagy gravírozás segítségével. Az így készült egyedi kulcstartók nagyszerű kreatív ajándéknak számítanak a tömegtermékekkel szemben!

írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!
vagy
csináld magad lentebbi lovas kulcstartóinkból

Rendezés:
Nézet:

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

Egyedi lófej formájú kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

Egy gyorsan kezelhető online 3D alkalmazás segítségével Te is egyedivé teheted ezt a terméket, amit mi kinyomtatunk Neked 3D nyomtatók segítségével. Kezd itt a TEDD EGYEDIVÉ gomb megnyomásával!

Tedd egyedivé

Egyedi ló formájú kulcstartó. Tedd egyedivé, írj rá egyedi szöveget vagy egy mintát és domborítsd vagy gravírozd bele. Különböző anyagokból és színekből választhatsz. A medál 3D nyomtatással készül.

Egyedi kulcstartó ajándék ötletek

Lovas kulcstartók a lovaglás szerelmeseinek! Add ajándékba barátodnak, barátnődnek, írd rá kedvenc lova nevét és máris egyedi, különleges ajándékkal lepted meg!

Ja, hogy a barátod a lóversenyt imádja? Van favoritja? Akkor őróla készíts neki kulcstartót ajándékba!

Ötleted támadt és szeretnél egy másik modellt?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, szíves telefontartót, de hip-hop-os asztali ceruzatartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség yes), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.