A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

RENDBEN
Termékek Menü
0

3D nyomtatás mintadarabok

Tudjuk jól, hogy más olvasni és tanulni ezekről az anyagokról, mint valóságban látni és tapintani őket. Sokan talán még soha nem találkoztak 3D nyomtatott termékekkel, és bizonytalanok az anyag minőségét illetően, ezért készítettünk mintadarabokat. A mintadarabokat közelebbről látva biztos lehetsz benne, hogy könnyebb lesz eldönteni melyik anyagból rendeld meg egyedi termékedet. A 3D nyomtatáshoz használt anyagokról bővebben itt olvashatsz.

Rendezés:
Nézet:

1 db PLA anyagminta (véletlenszerűen kiválasztott színű). A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag. Leginkább minta elemek készítésére vagy egyszerű dekorációs célú használatra ajánlott.

1.249 Ft

1 db Multicolor és 1 db PLA (véletlenszerűen kiválasztott színű) anyagminta. A Multicolor az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni.  A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag.

2.809 Ft

1 db Multicolor anyagminta. Ez az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni. A nyomtatási technológia miatt rendkívül alkalmas dísztárgyak, makettek, modellek, szobrok és egyéb vizualizációt szolgáló tárgyak nyomtatására.

1.560 Ft