A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat

Termékek Menü

3D nyomtatás mintadarabok

Tudjuk jól, hogy más olvasni és tanulni ezekről a 3D-s nyomtató anyagokról, mint valóságban látni és tapintani őket. Sokan talán még soha nem találkoztak 3D nyomtatott termékekkel, és bizonytalanok az anyag minőségét illetően, ezért készítettünk mintadarabokat. A mintadarabokat közelebbről látva biztos lehetsz benne, hogy könnyebb lesz eldönteni melyik anyagból rendeld meg egyedi termékedet. A 3D nyomtatáshoz használt anyagokról (PLA, ABS, Poliamid, Multicolor - kompozit por, Acél) bővebben itt olvashatsz.

Rendezés:
Nézet:

1 db PLA műanyag anyagminta (véletlenszerűen kiválasztott színű). A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag. Leginkább minta elemek készítésére vagy egyszerű dekorációs célú használatra ajánlott.

490 Ft

1 db Multicolor és 1 db PLA műanyag (véletlenszerűen kiválasztott színű) anyagminta. A Multicolor az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni.  A PLA egy környezetkímélő, biológiailag lebomló 3D nyomtatáshoz használt műanyag.

1.390 Ft

1 db Multicolor anyagminta. Ez az egyetlen olyan 3D nyomtató anyag, amely képes több millió színárnyalattal dolgozni. A nyomtatási technológia miatt rendkívül alkalmas 3D nyomtatott dísztárgyak, makettek, modellek, szobrok és egyéb vizualizációt szolgáló tárgyak nyomtatására.

990 Ft

Ötleted támadt és szeretnél egy 3D nyomtatott ajándékot?

Számos kérést megvalósítottunk már a 3D nyomtatás segítségével. Készítettünk már Honda Civic alakú kulcstartót, fitnesz step pad kulcstartót, baglyos könyvtámaszt, hip-hop-os asztali ceruzatartót vagy éppen rakétás telefon tartót is. Nálunk már 1 db-tól is rendelhetsz (nincs több száz darabos minimális rendelési mennyiség), de egyéni igényeknek megfelelően baráti társaságoknak, iskolai osztályoknak, kisebb cégeknek is készítünk ajándéktárgyakat.

Írd meg nekünk mit szeretnél és elkészítjük neked!